Over ons
Leuk dat je meer wil weten over wie we zijn en wat we doen. Mijn Vader Nicola Silletti werd, in 1969, door mijn moeder Marianne meegenomen naar Nederland. Ze hadden elkaar enkele jaren daarvoor leren kennen in Milaan waar mijn moeder stage liep . Mijn vader was werkzaam bij pastaproducent Frumens, dat enkele jaren na zijn vertrek failliet is gegaan en helaas niet meer bestaat.

Door zijn werk bij Frumens heeft mijn vader ook buiten de pasta kennis opgedaan over verschillende Italiaanse delicatessen en dranken.
In Nederland is het een avontuur, waar werk vinden best ingewikkeld is. Verschillende soorten werk passeerde de revue en in 1971 richt mijn vader het Italiaans ontmoetingscentrum op in Den Bosch.
Voor dit ontmoetingscentrum waren diverse Italiaanse levensmiddelen en wijnen nodig en dit werd gehaald in België, al snel was de voorraadkast ook een klein winkeltje geworden, dit heeft, na kleine omzwervingen als Italiaanse SRV, in 1973 geleid tot het begin van het huidige bedrijf.
Sinds 2000 ben ik, Anton, werkzaam in het bedrijf, dit na het afronden van mijn studie commerciële economie aan de Hogeschool Utrecht en drie jaar ervaring opdoen in Italië in de wijnwereld. Ondanks enorme interesse in alles wat eten en drinken betreft ligt mijn passie wel bij wijn, altijd in combinatie met eten.
Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot een klein familiebedrijf  met 9 medewerkers.